Stichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg – Maatwerkprogramma werkdruk

Deadline: 12 Oct 2024

Doel

Werkdruk is een belangrijk knelpunt in de huisartsenzorg en kan een behoorlijke impact hebben op de kwaliteit van de zorg en de tevredenheid van medewerkers. Het maatwerkprogramma ‘werkdruk’ is speciaal ontwikkeld om organisaties in de huisartsenzorg te ondersteunen bij het aanpakken en verminderen van toenemende werkdruk. Daarnaast wordt het programma ook aangeraden om een gezondere werkomgeving te creëren voor medewerkers.

Wie kan aanvragen?

Alle programma’s worden gefinancierd door SSFH, wat betekent dat organisaties in de huisartsenzorg in aanmerking komen voor subsidie.

Criteria (samenvatting)

Er zijn drie organisaties waar de vouchers voor een maatwerkprogramma ingeleverd kunnen worden. Zij hebben speciaal voor SSFH een programma samengesteld. Hierbij kun je denken aan een workshop of coaching, of een combinatie van beide. Hieronder vind je meer informatie over de drie organisaties en het programma dat zij aanbieden.
Als je bij de drie organisaties niet het juiste aanbod vindt, kun je ervoor kiezen om een eigen maatwerkprogramma samen te stellen, in samenwerking met een andere aanbieder. In dat geval dien je dan een offerte met informatie over het programma mee te sturen bij de aanvraag.

Zie alle criteria